štvrtok 11. septembra 2014

Kto je vlastne Ejdrianna?

Pod prezývkou Ejdrianna vystupuje mladé dievča, ktorého skutočné meno je Adriána. Pochádza z malej dediny v Banskobystrickom kraji, konkrétne v okrese Žiar nad Hronom. Prvého decembra oslavuje dvadsať rokov. Vyštudovala Strednú odbornú školu v Žarnovici a ukončila ju maturitou i výučným listom.
Odbor Marketing blok cestovný ruch. Ako doterajšiu prax uvádza: Kaufland v.o.s v Žiari nad Hronom, pokladníčka - brigáda, kde pracovala približne pol roka. Teraz si hľadá niečo na plný úväzok, pričom brigádu i v tlačiarni.

Okrem toho, že ju baví písanie na blog a písanie poviedok, miluje pečenie, čítanie, cestovanie a počúvanie hudby. Relax predsa musí byť. Rada experimentuje a učí sa nové veci.

Rada by pracovala v cestovnej kancelárií, pretože to jej taký malý sen. Plánuje sa doučiť jazyk, pretože to v škole flákala. Ale čo je jej najbližší cieľ, chce si otvoriť podnik s rýchlym občerstvením (bagety, hamburgery, nealko, z alkoholických nápojov pivo, a pod.), kde by mohla predávať domáce muffiny, cookies (sušienky) a podobné.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára